Afscheid groep 8 - winactie!

Maak een video.... en win.

Ook dit schooljaar hebben we weer een fantastische winactie voor alle leerkrachten, waarvan hun groep 8 aan het einde van dit schooljaar van school af gaan. Het maakt daarbij niet uit of groep 8 van school af gaat met een eindmusical of eindfilm, want de te winnen prijzen zijn universeel… Ons doel: Een zo’n leuk en ontspannen mogelijk afscheid voor groep 8 en de leerkracht.

Volg de onderstaande 4 stappen en wie weet winnen jullie één van de supervette prijzen.

HIDK2022 website afbeelding 01 Eindfilm afscheidsavond groep8

Zo stuur je jullie inzending toe!

Stap 2 – Maak een video (30 sec.)

Maak een video van maximaal 30 seconden waarin we zien hoeveel talent er is in jouw klas.

Alles kan en mag. Dansjes, grappige sketches en andere creatieve uitspattingen. Ga vooral los!

Stap 3 – Uploaden

Upload de video via WeTransfer (www.wetransfer.com)

Stap 4 – Verstuur

Stuur de WeTransfer-link vòòr 15 mei 2023 via onderstaand formulier.

20 mei 2023 maken we de winnaars per mail én op onze sociale media bekend.

Dit zijn de groep 8-afscheid prijzen

Sfeerfoto van een filmcoach op een filmdag voor de eindfilm groep 8 van Toetsie Foetsie

Workshop acteren (i.s.m. Netwerk filmeducatie)

In deze workshop acteren (t.w.v. €225,-) zijn leerlingen voor even echte acteurs. Onder leiding van een regisseur spelen ze samen korte scènes en ontdekken ze hoe ze hun rol het beste kunnen neerzetten. Deze workshop is ideaal ter voorbereiding op de eindmusical of eindfilm groep 8 en kan worden gegeven bij jullie op school.

Eerste Hulp bij de Brugklas - etuis voor de hele klas

Het enige echte Eerste Hulp Bij de Brugklas etui. Het perfecte afscheidscadeau voor de leerlingen van groep 8. Vul ‘m zelf met de leukste en grappigste spullen ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs. Win je deze prijs, dan krijg je ze voor iedere leerling uit de klas, maar zij ook te koop in onze webshop.

HIDK-EHBB-etui-webshop
hollywood in de klas eindfilm groep 8 filmscripts banner

Een Zelfstandig Eindfilmpakket naar keuze

Win je het Zelfstandig Eindfilmpakket, met een script naar keuze (t.w.v. 145,-) dan ontvang je een pakket wat bestaat uit een uitgebreid hardcopy filmscript voor de eindfilm en toegang tot een online omgeving met kant-en-klaar lesmateriaal, animaties, geluiden en muziek voor de montage. Klik hier voor meer informatie.

4 sets wenskaarten ' afscheid groep 8'

De afscheidsavond van groep 8 sluit je natuurlijk niet af zonder een speciaal bericht van de leerkracht aan de leerlingen. Gebruik hiervoor onze leuke, kleurrijke wenskaarten, waarvan de achterkant beschrijfbaar is. Win je deze prijs dan ontvang je 4 sets van 5 wenskaarten. De wenskaarten zijn ook te koop in onze webshop.

HIDK-A6-kaarten-webshop

Meer over Hollywood in de Klas / eindfilm groep 8

Hollywood in de Klas is bestaat als sinds 2005. Ons team bestaat uit een enthousiaste groep creatives die allemaal een pedagogische achtergrond hebben of zelf (deels) voor de klas staan. Onze bekendste project is de eindfilm voor groep 8 als alternatief voor de musical, maar ook leerkrachten die een eindmusical / groep8musical doen met hun klas kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld:
-Leuke afscheidscadeau’s voor groep 8
-Inspiratie voor een geslaagd en onvergetelijk afscheid van groep 8 in de vorm van blogs
Bekijk daarvoor de onderstaande links en doe er je voordeel mee, want uiteindelijk willen we allemaal maar één ding: Een afscheidavond die groep 8 nooit meer gaat vergeten. 

HIDK2022 website afbeelding 05 Eindfilm afscheidsavond groep8
Scroll naar boven