hollywood in de klas eindfilm groep 8 over ons banner header filmklapper

Hollywood in de Klas: experts in eindfilms

Afscheidsmusical maakt plaats voor eindfilm

Wij zijn Hollywood in de Klas!

Hollywood in de Klas is in 2003 gestart als Brede School-project in Rotterdam. Er is sindsdien veel veranderd, maar het basisidee is gelijk gebleven: op een laagdrempelige en creatieve manier kinderen in het primair onderwijs film leren maken, waarbij de gemaakte films ook door neutrale kijkers worden gewaardeerd.

Onze bekendste filmprojecten zijn de eindfilm voor groep 8 als alternatief voor de musical groep 8 en het kinderrechten filmfestival wat wij samen met UNICEF uitvoeren.
Ons team bestaat uit freelance filmcoaches die allemaal een pedagogische achtergrond hebben of zelf (deels) voor de klas staan. Zo werd onze filmcoach Jeroen bij het Nederlands Filmfestival uitgeroepen tot de allereerste ‘Filmleraar van het jaar’, zijn wij partner van het ‘Netwerk filmeducatie’ en van het ‘Netwerk mediawijsheid’.

hollywood eindfilm maken vanaf 75 euro
over ons eindfilm groep 8 afscheidsfilm

Een Zelfstandig Eindfilmpakket bestaat uit

Een Hollywood eindfilm, de nieuwe afscheidsmusical

We zijn er heel trots op dat wij met ons Zelfstandig Eindfilmpakket en de eidnfilms met filmcoach een product hebben ontwikkeld als goed alternatief voor de ‘musical groep 8’. Onze ervaring en creativiteit, gecombineerd met een goede samenwerking met leerkrachten en een prachtige vormgeving, maakt ons dé specialist op dit gebied.

Naast onze eindfilms organiseren we ook grote educatieve filmfestivals, waarbij kinderen zelf verhalen bedenken en films maken. Het Kinderrechten Filmfestival, dat we voor UNICEF hebben ontwikkeld en sinds 2013 uitvoeren, is daarvan het beste voorbeeld. Naast dat het op YouTube een groot succes is, zijn we trots dat het Kinderrechten Filmfestival ook op alle Nederlandse Caribische eilanden wordt uitgevoerd.

Trailers van én over onze eindfilms:

Dit is Hollywood in de Klas:

Bekijk hier de trailer van: Toetsie Foetsie

Nog meer trailers bekijken?

Diverse pakketten

Boek je een filmcoach of maak je de eindfilm helemaal zelf? Voor iedereen is er een passend eindfilmpakket.

Voorbereiding

Onze pakketten zijn zo samengesteld dat uren oefenen van teksten niet nodig is.

Alle tijd

Geen stress tijdens de afscheidsavond. Er is juist alle tijd om afscheid te nemen.

Mooi souvenir

De eindfilm is een mooi souvenir waar de leerlingen nog lang trots op zijn.

Bekijk alle filmscripts

Bekijk de voorbeelden van onze scripts

Scroll naar top