DE NIEUWSTE TIPS EN VIDEO'S

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over onze groep 8 eindfilms in plaats van eindmusicals, maar kun je ook doorklikken om naar ons YouTube-kanaal “Kinderrechten filmfestival” te gaan. Verder delen we onze nieuwste blogs, tips en tricks! 

Groep 8 merchandise (NIEUW!)

hollywood in de klas eindfilm class of 2022 tshirt

Het afscheid groep 8 is pas echt compleet met deze supertoffe groep 8 merchandise! Tshirts, tassen, keycords… allemaal speciaal voor de afscheidsavond van de schoolverlaters. Met de hele klas een supervette groepsfoto in onze speciale ‘class of 2022’ shirts, of als cadeautje voor na het einde van het schooljaar. Het kan allemaal!

Eindfilm met groep 8

Een eindfilm in plaats van een eindmusical, hoe vet is dat!? Een echte speelfilm maken met de klas, die tijdens de afscheidsavond in première gaat is écht van deze tijd. Filmeducatie is hot! Je hebt de keuze voor een eindfilm met filmcoach (een filmmaker die de filmt begeleidt, opneemt, regisseert en monteert), of je kiest voor het Zelfstandig Eindfilmpakket waar je met leerlingen uit jouw klas zelf filmt.

Eindfilm bioscoop groep 8 HIDK-1

Tips voor de leukste afscheidsavond groep 8

eindfilm-eindmusical-afscheid-groep8-2

Op zoek naar leuke afscheidscadeautjes, een ludieke manier om groep 8 ‘de school uit te gooien’ , een goede speech als leerkracht, bedankjes, of een goede melodie voor een afscheidslied. We hebben alles voor je verzameld en in 1 overzicht geplaatst. Fijn toch?!

Bekijk kinderrechtenfilms, of doe zelf mee!

Met het ‘kinderrechten filmfestival’ organiseert Hollywood in de klas het allergrootste online kinderfilmfestival van Nederland. In samenwerking met UNICEF Nederland leren wij kinderen over hun rechten door ze er zelf een film over te laten maken. De films gaan online op ons populaire Youtube-kanaal. Iedere bovenbouwgroep kan hier gratis aan meedoen!

HIDK-Pagina-KRFF-header

Ik wil nog meer weten!

Ongekend-Talent-eindmusical-eindfilm-groep8

Naast de eindfilms in plaats van de afscheidsmucial nog zoveel toffe projecten die we mogen uitvoeren in het primair onderwijs. Daar houden we je graag een paar keer per jaar van op de hoogte. Gratis filmprojecten, interessante kortingscodes of toffe activiteiten voor in de klas. Wil je niks missen. Klik op de button hieronder.

Scroll naar top