hollywood in de klas eindfilm groep 8 over ons banner header filmklapper

Eindfilm groep 8

Geen eindmusical maar een eindfilm!

Eindfilm groep 8 mét filmcoach BIJNA volgeboekt? En nu?

Alle vragen én antwoorden op een rij.

Bijna volgeboekt? Echt?

Ja, echt. In ieder geval…bijna. Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit. Dat wil zeggen dat we ieder jaar een beperkt aantal films aannemen. Hoewel ons team met filmcoaches afgelopen jaren is gegroeid, is de vraag groter dan het aantal films die wij kunnen opnemen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit die wij nastreven waarborgen.

HIDK2022 website afbeelding 12 Eindfilm afscheidsavond groep8

Is er nu echt hélemaal geen plaats meer?

Misschien toch wel… 

Kijk naar de kaart hiernaast. Ligt jullie school in één van de omcirkelde gebieden, dan is er voor jullie nog plaats. Dit is nog wel afhankelijk van het soort onderwijs (PO / SO), en de grootte en dynamiek van de groep.

Interesse in een eindfilm met filmcoach en ligt jullie school in een omcirkeld gebied? Vul het contactformulier in, en geef hierin de volgende zaken aan:
-plaats van de school
-soort onderwijs (PO/SO)
-grootte van de groep
-dynamiek van de groep (rustig, gemiddeld of heavy groep).

Op die manier kunnen we de juiste match maken met onze filmcoaches.

Voor scholen buiten het omcirkelde gebied

We denken graag met jullie mee!

Hoe kan ik tóch een eindfilm maken met mijn groep?

Zéér populair zijn onze Zelfstandig Eindfilmpakketten.
Met onze ruime ervaring op het gebied van eindfilms en filmeducatie hebben we eindfilmpakketten ontwikkeld waarmee leerlingen samen met hun leerkracht zelf een eindfilm kunnen maken. Een pakket bestaat uit een uitgebreid hardcopy filmscript en geeft toegang tot een online omgeving met kant-en-klaar lesmateriaal, animaties, geluiden en muziek. 

Voordelen:
-De kosten zijn een stuk lager dan een eindfilm met filmcoach. (slechts €145,-)
-De pakketten zijn altijd voorradig
-Er is weinig tot geen ervaring nodig bij het maken van de eindfilm.

Is er een wachtlijst voor een eindfilm met filmcoach?

Ja, die is er! Waarom staat deze vraag dan toch helemaal onderaan? Omdat de kans dat er tussen februari en juli 2024 tóch nog plaats vrij komt voor een eindfilm met filmcoach klein is. Valse verwachtingen willen we voorkomen.

Voor deze periode kun je jezelf op de wachtlijst zetten die we aanhouden tot in januari 2024. Ondertussen plannen we de films in, schuiven we en ontstaat er zo wellicht nog plaats. Geen garantie, maar wel wat we kunnen doen. 
Sowieso mailen we dan in januari, zodat je weet waar je aan toe bent.

Kan ik al boeken voor schooljaar 2024 / 2025?

Zodra het boeken van een eindfilm met filmcoach mogelijk is voor schooljaar 2024/2025, dan kun je dit terugvinden op onze website. 

Plaat je de boeking voor schooljaar 2024/2025 vòòr de start van de zomervakantie, dan heb je gegarandeerd plaats voor een eindfilm met filmcoach in schooljaar 2024/2025. Mocht je na de zomervakantie gaan boeken, dan is de kans groot dat we al vol zitten. 

Scroll naar boven