q Eindfilm maken met groep 8 - Filmscript - Ongekend talent

Eindfilm groep 8:
Ongekend Talent

Dit script is te bestellen als ZEP en als pakket met filmcoach

Ongekend Talend EHBB Etui groep 8 musical

Ongekend Talent

Korte samenvatting

De oude, vergeetachtige directeur van de school ‘Grijsmaarwijs’ is de grootste fan alle leerlingen, maar moet dit schooljaar met pensioen. Er komt een nieuwe directie op school die de gemoedelijke en relaxte sfeer op de school volkomen veranderd.

De nieuwe directeur ‘Tijdisgeld’ introduceert een nieuwe lesmethode, die erop is gericht de leerlingen zo snel mogelijk volwassen te krijgen. Onnozele talenten als samenwerken, creativiteit en sportiviteit hebben bij deze methode geen kans. Maar dat is iets waar de leerlingen juíst goed in zijn. De directeur is zeker van zijn zaak: “De leerlingen uit groep 8 gaan volgend jaar naar het voortgezet en daar is geen tijd meer voor spelletjes.” ‘Het kind moet eruit’.

Het vak volwassenkunde wordt geïntroduceerd en het lijkt er zelfs even op dat de leerlingen helemaal niet naar het voortgezet onderwijs mogen gaan. Groep 8 komt bij elkaar en door het combineren van al hun talenten lukt het hen om directeur ‘Tijdisgeld’ op andere gedachten te brengen.

Kies voor dit script, of bekijk de andere scripts

Hieronder kun je deze film bestellen als Zelfstandig Eindfilmpakket of als pakket met filmcoach. Liever eerst even de andere scripts bekijken? Klik dan op ‘overzicht filmscripts’, of bekijk het inkijkexemplaar van het Zelfstandig Eindfilmpakket.

Masterclass eindfilm maken

Leer hoe je op een snelle en onvergetelijke manier een eindfilm maakt, update jouw kennis over filmen én monteren, en ontdek samen met andere leerkrachten hoe je leerlingen op hun allerbest kan laten acteren in jullie film. Dit is de ‘masterclass eindfilm groep 8’. Exclusief voor scholen die kiezen voor het Zelfstandig Eindfilmpakket.

Deze masterclass is voor dit schooljaar (2023-2024) volgeboekt.
In schooljaar 2024-2025 bieden we wederom een masterclass aan. De datum maken we hier later bekend. 

“Jammer dat jullie met de filmcoaches zo snel vol zitten. Andere bedrijven doen wel hun best, maar het is niet hetzelfde.”
Ouder van leerling groep 8
“Waanzinnig!!!!!!! Wat een super leuke en vooral relaxte afscheidsavond. Wij zijn helemaal om.”
Leerkracht
“Toen onze dochter in groep 8 zat, had zij een musical dat was best een stressvolle tijd. Met de eindfilm van onze zoon hebben we hier niks van gemerkt en een super leuke afscheidsavond gehad.”
Ouder van leerling groep 8
“Ik ben echt groot fan van jullie YouTube-kanaal en toen kwam opeens Freek binnen om onze eindfilm op te nemen. OMG !!!! "
Leerling groep 8

'Ongekend Talent' mét filmcoach

Boek een filmcoach

Met een eindfilm met filmcoach komt er een filmmaker in groep 8 om de film op te nemen. De filmcoach monteert de film ook.

Tarieven

Eindfilm mét filmcoach
Laagseizoen (januari t/m april): vanaf € 995,- Hoogseizoen (mei t/m juli): vanaf € 1099,-

Vragen?

Bekijk de pagina met Veelgestelde Vragen. Staat je antwoord er niet bij? Mail dan daar Filmcoach Freek: freek@hollywoodindeklas.nl

Scroll naar boven