Eindfilm groep 8: Hotel [...]

Dit script is te bestellen als ZEP en als pakket met filmcoach

Hotel

Korte samenvatting

Als groep 8 te horen krijgt dat hun school moet worden gesloopt, besluiten ze het schoolgebouw te kopen en om te bouwen tot een luxe 6-sterrenhotel. Alles gaat perfect, totdat een geheim team van de nationale hotelinspectie langskomt. Zij zien dat de lift kapot is, de nanny’s op een illegale manier kinderen rustig houden, gasten in het restaurant met hun hoofd in de vla worden geduwd en hotelgasten in de tuin worden natgespoten. Als dan ook nog de limousine van een rijke oliesjeik in puin wordt gereden, lijkt het hotel failliet te gaan. Maar er komt hulp uit onverwachte hoek…

Andere variatie op dit script:

Voor een eindfilm met filmcoach:

De eindfilm Hotel is ook verkrijgbaar als compacte versie. Een filmdag met een eindfilm met filmcoach duurt tot 16.00uur. Mocht je als school niet tot 16.00uur door kunnen gaan, of wil je meer rust op de filmdag, dan is de compacte versie van de eindfilm een optie. Ideaal voor bijvoorbeeld scholen uit het speciaal (basis)onderwijs (SO / SBO), die werken met taxi’s. De lengte van de film is iets korter, maar je hebt wel de beleving van een echte filmdag én de filmpremière tijdens de afscheidsavond. Omdat de werkzaamheden van de filmcoach gelijk blijven zijn de kosten hetzelfde als een reguliere eindfilm.

Kies voor dit script, of bekijk de andere scripts

Hieronder kun je deze film bestellen als Zelfstandig Eindfilmpakket of als pakket met filmcoach. Liever eerst even de andere scripts bekijken? Klik dan op ‘overzicht filmscripts’, of bekijk het inkijkexemplaar van het Zelfstandig Eindfilmpakket.

Masterclass eindfilm maken

Leer hoe je op een snelle en onvergetelijke manier een eindfilm maakt, update jouw kennis over filmen én monteren, en ontdek samen met andere leerkrachten hoe je leerlingen op hun allerbest kan laten acteren in jullie film. Dit is de ‘masterclass eindfilm groep 8’. Exclusief voor scholen die kiezen voor het Zelfstandig Eindfilmpakket.

Deze masterclass is voor dit schooljaar (2023-2024) volgeboekt.
In schooljaar 2024-2025 bieden we wederom een masterclass aan. De datum maken we hier later bekend. 

"Jarenlang hebben we zelf onze verhalen bedacht, maar dat kost erg veel tijd. Jullie scripts zijn leuk en herkenbaar voor de leerlingen.”
Leerkracht Groep 8
“We hadden veel geleerd van het filmen en later ook zelf een scène erbij bedacht. Super leuk.”
Leerling groep 8
“Onze eindfilm die we met jullie pakket hebben gemaakt, was stuk een leuker dan de eindfilm die we vorig jaar hadden gemaakt met een ander bedrijf en ook nog eens goedkoper”
Leerkracht groep 8
“Als je de montage van de film niet onderschat, is het zeker een heel goed alternatief voor de musical groep 8.”
Directeur basisschool
“Onze eindfilm die we met jullie pakket hebben gemaakt, was stuk leuker dan de eindfilm die we vorig jaar hadden gemaakt met een ander bedrijf wat ook eindfilms maakt (en een stuk goedkoper).”
Leerkracht groep 8
“Als je de montage van de film niet onderschat, is het zeker een heel goed alternatief voor de musical groep 8.”
Directeur basisschool

'Hotel...' mét filmcoach

Boek een filmcoach

Met een eindfilm met filmcoach komt er een filmmaker in groep 8 om de film op te nemen. De filmcoach monteert de film ook.

Tarieven

Eindfilm mét filmcoach
Laagseizoen (januari t/m april): vanaf € 995,- Hoogseizoen (mei t/m juli): vanaf € 1099,-

Vragen?

Bekijk de pagina met Veelgestelde Vragen. Staat je antwoord er niet bij? Mail dan daar Filmcoach Freek: [email protected]

Scroll naar boven