Eindfilm groep 8: Hotel [...]

Dit script is te bestellen als ZEP en als pakket met filmcoach

Hotel

Korte samenvatting

Als groep 8 te horen krijgt dat hun school moet worden gesloopt, besluiten ze het schoolgebouw te kopen en om te bouwen tot een luxe 6-sterrenhotel. Alles gaat perfect, totdat een geheim team van de nationale hotelinspectie langskomt. Zij zien dat de lift kapot is, de nanny’s op een illegale manier kinderen rustig houden, gasten in het restaurant met hun hoofd in de vla worden geduwd en hotelgasten in de tuin worden natgespoten. Als dan ook nog de limousine van een rijke oliesjeik in puin wordt gereden, lijkt het hotel failliet te gaan. Maar er komt hulp uit onverwachte hoek…

Praktische informatie

De eindfilm Hotel is ook verkrijgbaar als digitale eindfilm. De digitale eindfilm ‘Hotel’ is een vereenvoudigde versie van de reguliere eindfilm ‘Hotel. Dit pakket wordt in tegenstelling tot de andere pakketten volledig digitaal geleverd. De lengte van de film is ook korter (ca. 20 minuten). De film is door zowel door leerlingen thuis als op school op te nemen. Dé oplossing voor een afscheid van groep 8 tijdens corona. De digitale eindfilm kost €75,- en is te bestellen in de webshop.

Kies voor dit script, of bekijk de andere scripts

Hieronder kun je deze film bestellen als Zelfstandig Eindfilmpakket of als pakket met filmcoach. Liever eerst even de andere scripts bekijken? Klik dan op ‘overzicht filmscripts’, of bekijk het inkijkexemplaar van het Zelfstandig Eindfilmpakket.

Trailers van andere eindfilms groep 8...

Trailer van de eindfilm: De V-factor

Trailer van de eindfilm: Rampenkamp

Nog meer trailers bekijken?

Klik hier om naar onze pagina met filmscripts (en trailers) te gaan.

"Jarenlang hebben we zelf onze verhalen bedacht, maar dat kost erg veel tijd. Jullie scripts zijn leuk en herkenbaar voor de leerlingen.”
Leerkracht Groep 8
“We hadden veel geleerd van het filmen en later ook zelf een scène erbij bedacht. Super leuk.”
Leerling groep 8
“Onze eindfilm die we met jullie pakket hebben gemaakt, was stuk een leuker dan de eindfilm die we vorig jaar hadden gemaakt met een ander bedrijf en ook nog eens goedkoper”
Leerkracht groep 8
“Als je de montage van de film niet onderschat, is het zeker een heel goed alternatief voor de musical groep 8.”
Directeur basisschool
“Onze eindfilm die we met jullie pakket hebben gemaakt, was stuk leuker dan de eindfilm die we vorig jaar hadden gemaakt met een ander bedrijf wat ook eindfilms maakt (en een stuk goedkoper).”
Leerkracht groep 8
“Als je de montage van de film niet onderschat, is het zeker een heel goed alternatief voor de musical groep 8.”
Directeur basisschool

'Hotel...' mét filmcoach

Boek een filmcoach

Eindfilms met filmcoach zijn nog beschikbaar t/m februari 2022 voor groepen tot 30 leerlingen. Voor maart t/m juli zijn wij volgeboekt.

Tarieven

Eindfilm mét filmcoach
Laagseizoen (januari t/m april): vanaf € 885,- Hoogseizoen (mei t/m juli): vanaf € 975,-

Vragen?

Bekijk de pagina met Veelgestelde Vragen. Staat je antwoord er niet bij? Mail dan daar Filmcoach Freek: freek@hollywoodindeklas.nl

Scroll naar top