q Eindfilm met groep 8 - Filmscript - Groep 8 viert feest

Eindfilm groep 8:
Groep 8 viert feest

Dit script is alleen te bestellen als pakket met filmcoach

Groep 8 viert feest

Korte samenvatting

Groep 8 kijkt uit naar hun afscheidsavond. Alleen door alle drukte op school is iedereen het vergeten te organiseren. Als de meester van groep 8 ook nog eens een ernstige allergische reactie krijgt, is de ramp compleet. Het ziet er naar uit dat de meester de afscheidsavond van groep 8 moet missen. Groep 8 laat het er niet bij zitten. Ze willen hun afscheidsavond onvergetelijk maken en komen zo na lang zoeken op een fantastische attractie: Een tijdmachine. Ontwikkeld door een oud-leerling van de school: wetenschapper Appie Einstein. Zal de tijdmachine ervoor zorgen dat de afscheidsavond een succes gaat worden…?

Filmstill film Hollywood in de klas, jubileumfilm, eindfilm

Praktische informatie

Groep 8 viert feest thumb eindfilm met filmcoach

Kies voor dit script, of bekijk de andere scripts

Hieronder kun je deze film bestellen als pakket met filmcoach. Liever eerst even de andere scripts bekijken? Klik dan op ‘overzicht filmscripts’

“Nooit gedacht, maar dit is zóveel leuker dan een musical. De filmpremière op de afscheidsavond van mijn dochter maakte het helemaal af.”
Ouder van leerling groep 8
“We hadden de eindfilm veel eerder moeten ontdekken. Het past veel meer bij onze leerlingen als een musical.”
Leerkracht
“We hebben een hele gezellige afscheidsavond gehad van onze zoon. Dankjewel Hollywood in de Klas.”
Ouder van leerling groep 8
“Ik dacht eerst dat een eindfilm veel minder leuk zou zijn, maar het is eigenlijk veel leuker omdat je dingen opnieuw kan doen en je hebt ook veel lol. "
Leerling groep 8
“Toen onze dochter in groep 8 zat, had zij een musical dat was best een stressvolle tijd. Met de eindfilm van onze zoon hebben we hier niks van gemerkt en een super leuke afscheidsavond gehad.”
Ouder van leerling groep 8
“Jammer dat jullie met de filmcoaches zo snel vol zitten. Andere bedrijven doen wel hun best, maar het is niet hetzelfde.”
Leerkracht

'Missie Geslaagd' mét filmcoach

Boek een filmcoach

Met een eindfilm met filmcoach komt er een filmmaker in groep 8 om de film op te nemen. De filmcoach monteert de film ook.

Tarieven

Eindfilm mét filmcoach
Laagseizoen (januari t/m april): vanaf € 995,- Hoogseizoen (mei t/m juli): vanaf € 1099,-

Vragen?

Bekijk de pagina met Veelgestelde Vragen. Staat je antwoord er niet bij? Mail dan daar Filmcoach Freek: freek@hollywoodindeklas.nl

Scroll naar boven