Eindfilm groep 8:
Reünie 2048

Dit script is alleen te bestellen als pakket met filmcoach

Reünie 2048

Korte samenvatting

Als de voorbereidingen voor de musical van groep 8 verschrikkelijk verlopen en de liedjes voor de 79ste keer worden geoefend, wilt groep 8 écht iets anders: geen musical, maar een film! Een heus camerateam wordt opgericht en neemt allerlei videoportretten op van leerlingen, die op jonge leeftijd al serieus bezig zijn om later van hun hobby hun beroep te maken. De videoportretten worden, samen met de eindfilm en allerlei andere eigentijdse spullen, in een tijdcapsule gestopt. Deze capsule wordt begraven voor de reünie, 30 jaar later. Maar… iedereen vergeet de daadwerkelijke reünie! Wanneer de leerlingen veel ouder zijn geworden en ze allemaal in een bejaardenhuis wonen, besluiten ze de tijdcapsule op te graven en te zien wat er allemaal ook alweer in zit.

Praktische informatie

groep 8 eindfilm opnemen reunie midden

Kies voor dit script, of bekijk de andere scripts

Hieronder kun je deze film bestellen als pakket met filmcoach. Liever eerst even de andere scripts bekijken? Klik dan op ‘overzicht filmscripts’

Trailers van andere eindfilms groep 8...

Trailer van de eindfilm: De V-factor

Trailer van de eindfilm: Rampenkamp

Nog meer trailers bekijken?

Klik hier om naar onze pagina met filmscripts (en trailers) te gaan.

“Jammer dat jullie met de filmcoaches zo snel vol zitten. Andere bedrijven doen wel hun best, maar het is niet hetzelfde.”
Ouder van leerling groep 8
“Waanzinnig!!!!!!! Wat een super leuke en vooral relaxte afscheidsavond. Wij zijn helemaal om.”
Leerkracht
“Toen onze dochter in groep 8 zat, had zij een musical dat was best een stressvolle tijd. Met de eindfilm van onze zoon hebben we hier niks van gemerkt en een super leuke afscheidsavond gehad.”
Ouder van leerling groep 8
“Ik ben echt groot fan van jullie YouTube-kanaal en toen kwam opeens Freek binnen om onze eindfilm op te nemen. OMG !!!! "
Leerling groep 8

'Reünie 2048' mét filmcoach

Boek een filmcoach

Eindfilms met filmcoach zijn nog beschikbaar voor januari, februari en maart 2022 voor groepen tot 30 leerlingen. Voor april, mei, juni en juli zijn wij volgeboekt.

Tarieven

Eindfilm mét filmcoach
Laagseizoen (januari t/m april): vanaf € 885,- Hoogseizoen (mei t/m juli): vanaf € 975,-

Vragen?

Bekijk de pagina met Veelgestelde Vragen. Staat je antwoord er niet bij? Mail dan daar Filmcoach Freek: freek@hollywoodindeklas.nl

Scroll naar top