Digitale eindfilm 'Hotel...' (voorheen: de thuisfilm)

Ideaal afscheid groep 8, als je weinig tijd hebt

eindmusical groep 8 thuis of op school op te nemen

Zit je in tijdnood en/of wil je zekerheid dat het afscheid van groep 8 door kan gaan?

De digitale eindfilm ‘Hotel…’ is het perfecte alternatief. Scènes kunnen als huiswerk aan groep 8 worden meegegeven of je filmt alles in minder dan 4 dagdelen op school. Filmen doe je eenvoudig met een telefoon of tablet.

Hotel (digitale eindfilm)

Korte samenvatting

Terwijl de leerlingen uit groep 8 nietsvermoedend les krijgen, is er op het stadhuis een online meeting bezig met de burgemeester en een aantal belangrijke mensen. De wijk Huppeldepup waarin de school

staat moet klaargestoomd worden voor de 21e eeuw. Wanneer de plannen en plattegronden op tafel komen, blijkt de snelweg dwars door de school te lopen! Er wordt besloten dat de school gesloopt gaat worden.  Als groep 8 te horen krijgt dat hun school moet worden gesloopt, besluiten ze het schoolgebouw te kopen en om te bouwen tot een luxe 6-sterrenhotel. Gaat het de leerlingen lukken om de sloop van de school tegen te houden?

hollywood eindfilm maken vanaf 75 euro

Praktische informatie

De digitale eindfilm is in maart 2020 ontwikkeld toen nog niet zeker was of de scholen überhaupt nog open zouden gaan. De digitale eindfilm ‘Hotel…’ is een verkorte versie van de reguliere eindfilm ‘Hotel…’, telt zo’n 100 uitgewerkte shots en heeft veel ruimte voor eigen inbreng van de leerlingen. De uiteindelijke film duurt gemiddeld 20 minuten. Als je de montage kunt uitbesteden (dit zal ongeveer 20 uur kosten) dan heb je in betrekkelijk korte tijd een mooie eindfilm die onder alle omstandigheden te bekijken is. 

De reguliere eindfilm ‘Hotel…’. is een uitgebreider pakket, een langere film (minimaal 35 minuten) en wordt standaard geleverd met een optioneel lied.

Kies voor dit script, of bekijk de andere scripts

Hieronder kun je deze digitale eindfilm bestellen of de pagina bekijken van de reguliere eindfilm ‘Hotel…’. Liever eerst even de andere scripts bekijken? Klik dan op ‘overzicht filmscripts’

Trailers van reguliere eindfilms groep 8...

Trailer van de eindfilm: De V-factor

Trailer van de eindfilm: Rampenkamp

Nog meer trailers bekijken?

Klik hier om naar onze pagina met filmscripts (en trailers) te gaan.

"Jarenlang hebben we zelf onze verhalen bedacht, maar dat kost erg veel tijd. Jullie scripts zijn leuk en herkenbaar voor de leerlingen.”
Leerkracht Groep 8
“We hadden veel geleerd van het filmen en later ook zelf een scène erbij bedacht. Super leuk.”
Leerling groep 8
“Onze eindfilm die we met jullie pakket hebben gemaakt, was stuk een leuker dan de eindfilm die we vorig jaar hadden gemaakt met een ander bedrijf en ook nog eens goedkoper”
Leerkracht groep 8
“Als je de montage van de film niet onderschat, is het zeker een heel goed alternatief voor de musical groep 8.”
Directeur basisschool
Scroll naar boven