hollywood in de klas eindfilm groep 8 main banner header-2

Hollywood in de klas
Eindfilm maken met groep 8

Afscheid groep 8: film i.p.v. eindmusical

Met filmcoach óf helemaal zelfstandig

Wat is een eindfilm groep 8 bij 'Hollywood in de Klas'?

Een eindfilm bij Hollywood in de Klas is een volwaardige speelfilm (incl. script), als superleuk alternatief voor de afscheidsmusical groep 8. Je kan zélf een eindfilm maken met ons Zelfstandig Eindfilmpakket (ZEP) of je kiest voor een eindfilm met filmcoach die de film regisseert, opneemt en monteert.

Hollywood in jouw groep 8

Traditie van een eindmusical in een nieuw jasje

Een eindfilm maken i.p.v. afscheidsmusicals wordt alsmaar populairder. Steeds meer basisscholen ontdekken dat het maken van een eindfilm met groep 8 een leuk en eigentijds alternatief is voor de traditionele afscheidsmusical met groep 8.

Hollywood in de Klas is dé filmeducatie-specialist in het primair onderwijs en maakt al sinds 2005 eindfilms met groepen 8. Je kan zelf een eindfilm maken met onze Zelfstandig Eindfilmpakketten of je kiest voor een eindfilm met filmcoach die de hele film begeleidt, opneemt en monteert. Hieronder lees je meer over de verschillende opties.

Waarom een eindfilm in groep 8? Een eindfilm is een eigentijds alternatief voor de eindmusical en de film zelf is een geweldig aandenken aan de basisschool-tijd. Haal Hollywood bij jou in de klas! 

Maak zelfstandig een eindfilm...

In plaats van een afscheidsmusical groep 8: spelen in een echte film

Samen met de leerkracht kan elke groep 8 zelf een goede eindfilm maken met een Zelfstandig Eindfilmpakket (ZEP) van Hollywood in de Klas. Voor de ontwikkeling van deze pakketten hebben we onze kennis en ruime ervaring op het gebied van filmeducatie en (eind)films maken op basisscholen gebundeld. Leerkrachten geven onze Zelfstandig Eindfilmpakketten gemiddeld het cijfer 8,5 en 95% raadt onze ZEP’s aan.

hollywood eindfilm maken vanaf 75 euro

... of boek een eindfilm met filmcoach

Afscheidsmusical groep 8? Kies voor een eindfilm met filmcoach

Met een filmcoach van Hollywood in de Klas haal je een professionele filmmaker in huis die de eindfilm in één dag opneemt en de beelden vervolgens monteert tot een eindfilm van 35-40 minuten, inclusief de grappigste bloopers. Onze filmcoaches hebben allemaal een pedagogische achtergrond en/of staan zelf (deels) voor de klas.

Superleuk alternatief voor de afscheidsmusical met groep 8: Een eindfilm met filmcoach!

LET OP!Boeken voor volgend schooljaar kan nu al!

hollywood eindfilm maken vanaf 885 euro

Wordt jouw afscheid groep 8 een toffe eindfilm?

Kies voor een eindfilm of één van onze andere filmprojecten.

Scroll naar top